Onze visie: Voor iedereen in beweging!

Wij stimuleren een gezonde leefstijl door het aanbieden van sport- en beweegprogramma’s. Hiermee prikkelen wij jong en oud om in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor iedereen en op elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving en moderne sportaccommodatie.

Wij ontwikkelen ons tot dé kennispartner op het gebied van sport, bewegen en leefstijlverbetering. Dit doen wij door een actieve en verbindende rol te spelen in het ontwikkelen van gezamenlijke programma’s met onderwijs, (sport)verenigingen, eerstelijnszorg, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente.

Over GymTunnis

Wie is Lis?

Hoi, mijn naam is Lis Toonen en ik ben 33 jaar. Je zult me kennen (of leren kennen) als iemand die vol energie zit, sociaal en vriendelijk is. Ik ben een echt mensenmens en vind het fantastisch om jou lekkerder in je vel te laten zitten!

In april 2021 startte ik mijn bedrijf: Lis – Lifestyle en Training. Een spannende tijd midden in de corona. Ondertussen een nieuwe locatie en een nieuwe naam. En een bedrijf waar ik ontzettend trots op ben!

Ik ben gecertificeerd Personal Trainer en Gewichtsconsulent.

Ik kijk er naar uit mijn energie op jou over te brengen tijdens de trainingen of als jij aan de slag wil gaan met jouw leefstijl en voeding!

Onze missie

Wij gaan voor een gezond, vitaal en sociaal leven voor iedereen rondom Sint Anthonis door sportief en actief te zijn.

Onze kernwaarden

  • ✔   Deskundig
  • ✔   Gastvrij
  • ✔   Samenwerken
  • ✔   Grensverleggend
  • ✔   Veilig
  • ✔   Ontwikkelen
Gaya
Hey, mijn naam is Gaya Neeskens
..en ik ben 21 jaar oud en woon in Sint Anthonis. Ik ben een sociaal persoon en maak graag een praatje met je. Ook ben ik iemand die ontzettend veel van sporten houdt en dat graag aan jou wil overbrengen. Ik kan niet wachten om mijn passie voor sporten en beweging aan jou over te brengen!

Wie kan er bij ons komen trainen?

Iedereen is welkom! Of je nu 16 of 80+ bent er is plek voor jou! Je traint altijd onder leiding van een ervaren trainer. De groepsgrootte is maximaal tien personen en er staat altijd een training voor je klaar. Oefeningen kunnen worden aangepast, dus kun je altijd mee doen.

Ook zijn er speciale trainingen. Ben jij 60+ en gaat het voor jou in de gewone small group training nét wat te snel? Tijdens deze uren zijn de oefeningen wat eenvoudiger houden, meer op balans en stabiliteit trainen en worden er wat minder zware gewichten gebruikt.

Plan afspraak

Wat kun je verwachten?

Ben jij het zat om in de sportschool als individu rond te lopen, niet weten waar te beginnen of wat nu eigenlijk goed voor je is? Bij ons zul je al deze punten niet tegenkomen. Je sport met elkaar, drinkt een lekker bakje koffie of thee voor of na de training en je zult een gemoedelijke sfeer ervaren.

Neem contact op